BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 6, 2011

~JAMU RATU DARA BERWAJAH BARU~

Pada tanggal 10 Januari 2011  nanti, kita semua bakal menyaksikan (Jamu Ratu Dara), JRD secara rasminya diterjemahkan kepada wajah-baru yang lebih segar & berdaya saing. Justeru, JRD wajah lama akan dihentikan pengedaran berkuatkuasa 31 Disember 2010. 


Pembaharuan JRD ini adalah mengambil kira permintaan anda & pelanggan-pelanggan semua yang ingin melihat JRD dikomersilkan secara rasmi dan komprehensif berikutan manafaatnya dan permintaan yang amat tinggi dipasaran. Unjuran angka jualan JRD sepanjang setahun yang lepas dipasaran, menuntut kami menyokong cadangan bernas anda semua kearah transformasi ini. Seperti yang kita semua sedia maklum, fenomena JRD ini berlaku disebabkan khasiat dan keistimewaan JRD yang diakui ramai sebagai suplemen terbaik dari segi kesan-kesan positifnya & juga harga yang amat mampu-milik untuk setiap wanita. Yang menariknya, puluhan ribu unit JRD terjual sepanjang tahun lepas adalah tanpa iklan berbayar, dan 95% adalah jualan di internet. Syabas diucapkan kepada anda semua!Selaras dengan transfomasi ini, pihak syarikat juga mengumumkan penambahbaikan beberapa ciri-ciri tambahan terhadap JRD. Berikut adalah pembaharuan-pembaharuan tersebut: 

i.     Berkelulusan KKM - (MAL 09032148T)
ii.    Memiliki sijil Halal
iii.   Dikilangkan di kilang berstatus GMP
iv.   Kemasan-akhir produk yang eksklusif 
v.    Website rasmi baru JRD,  www.beautygarden.com.my  yang lebih professional dan elegan. 

vi.   Iklan berbayar JRD di media cetak dan media elektronik secara berperingkat. Slot iklan pertama akan diterbitkan di majalah Mingguan Wanita, bermula Januari 2011 ini


  i.  Harga Pasaran  : RM30 / kotak (Semenanjung), RM35 / kotak (Sabah&Sarawak)
ii.  Bilangan kapsul / kotak   : 60 kapsul (Kapsul Halagel)
iii. Ramuan : Ramuan dipertingkat (penambahan herba-herba baru yg memberi khasiat yang optima kepada pengguna tanpa menjejaskan khasiat asal.             
JRD kini terjamin dari segi keselamatan dan kebersihan dan mendapat pengiktirafan Kementerian Kesihatan Malaysia & Jabatan Agama Islam Malaysia. 


0 comments: